Home/DeionX

DEIONX

Sinds 2013 verkopen, installeren en onderhouden we Ultra Puur Water systemen onder de naam DeionX. Onze jarenlange kennis van de markt, de technologie en de producten stellen ons in staat hoogstaande en passende oplossingen te bieden voor de vaak gecompliceerde vraagstukken van onze klanten.

In eigen beheer, met behulp van 3D software, hebben we een reeks standaard installaties ontworpen voor het produceren van UPW. Deze installaties variëren in capaciteit van 30 l/h tot ca. 60 m3/h. Door het parallel plaatsen van meerdere systemen is de maximale capaciteit in principe onbeperkt.

In deze ontwerpen is rekening gehouden met veel voorkomende vraagstukken of mankementen welke binnen de bestaande branche voorkomen. Door onze jarenlange kennis te verwerken in deze ontwerpen, bieden we een zeer betrouwbaar en compleet systeem aan.

Deze systemen kenmerken zich door:

Robuust ontwerp

Alleen de noodzakelijke meet-en regel instrumenten zijn voorzien. Hierdoor zijn er minder storingen, is het proces stabieler en overzichtelijker voor de gebruikers.

Compact en licht

Compact en licht ontwerp door gebruik van kunststoffen zowel voor constructie als leidingen (ons standaard 60 m3/h heeft een oppervlakte van slechts 2 m2).

Geen corrosie

Hierdoor ook geen corrosie van frame of leidingen

Bereikbaar

Goede bereikbaarheid van bedieningselementen en onderhoudspunten.

Modulaire opbouw

Uitbreiding van een systeem is eenvoudig mogelijk waardoor op eenvoudige wijze veel grotere capaciteiten kunnen worden gerealiseerd.

Uiteraard kunnen we een bestaand ontwerp volledig aanpassen aan uw situatie. Dergelijke ontwerpen worden met name toegepast bij energiecentrales, de olie-en gas industrie en de farmaceutische industrie.

Als wereldwijd gerespecteerde ‘Service Provider’ distribueren we daarnaast vanuit Nederland een grote verscheidenheid aan ultrapuur water gerelateerde producten, zoals:

Liqui-Cel Membraan Contactoren

Deze worden voor de UPW productie gebruikt om CO2 uit het water te verwijderen.

ElectroDeionisatie

ElectroDeionisatie (EDI) stacks van Iontech, E-Cell en Ionpure

Gelijkspannings­voedingen

Gelijkspanningsvoedingen de zgn. Switch Mode Power Supplies (SMPS), die de benodigde DC-voedingsspanning voor de EDI-stacks leveren.

Ook zetten wij onze kennis en ervaring bij eindgebruikers en collega-waterbehandelingsbedrijven in. Deze installaties hebben we niet zelf gebouwd, maar stellen we in bedrijf en onderhouden wij. Ook voor ad hoc reparaties of storingen zijn wij bereikbaar.